Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Julia Maan

Julia Maan heeft een passie voor slap lullen en uit de maat dansen op muziek. Als je aan onze Erik-Jan vraagt hoe hij Julia zou omschrijven, dan is dat als – en we quoten: ‘een lijp of afwijkend wijf’. Julia heeft de ergste FOMO ever en slaat daarom geen feestje of festival over. Van stampen op Dominator, tot zweven op Mystic Garden… Ze zegt maar zo: ‘bijzijn is meemaken!’.

Julia begon met radio maken bij Omroep MAX. In de tussentijd deed ze de BNNVARA Academy en maakte ze vlieguren bij NPO Radio 1. Erik-Jan leerde ze dan ook in de nacht bij NPO kennen. Af en toe kletsten ze wat, later vroeg EJ of ze de avondshow op SLAM! wilde produceren: de rest is geschiedenis.

Vreemde eend in de bijt

Wat mensen niet van Julia weten, is dat ze op een blauwe maandag ook nog op de Herman Brood Academie heeft gezeten (ja, waar haalde ze al die tijd vandaan?). De opleiding podium studio techniek was – met 27 jongens in de klas – iets wat snel weer klaar was. Met haar rode lippenstift en gelakte nagels was ze een vreemde eend in de bijt. En na een halfjaar kwam ze erachter dat ze niet op de maat kon klappen, dus een succesvolle carrière als geluidsvrouw zat er niet in…

Verlangens naar romantiek

‘Gimme Gimme Gimme’ van ABBA is hét nummer dat Julia het best omschrijft. Het is niet echt een SLAM!-plaat, maar af en toe hoor je een remix in de MixMarathon. Het nummer gaat over een jonge vrouw die verlangt naar een romantische relatie, terwijl ze eenzaam en alleen in haar donkere, lege huis zit. “Dat is dus precies hoe mijn leven eruitziet…”, grapt Julia.

Julia Maan hoor je iedere maandag t/m donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur tijdens De SLAM! Middagshow.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error