Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Marijn Oosterveen

Marijn Oosterveen heeft – ondanks zijn jonge leeftijd – heel Nederland al wel gezien. Marijn is namelijk geboren in Drenthe, op jonge leeftijd verhuisd naar Twente en later naar Brabant vertrokken om Internationale Media & Entertainment Management te gaan studeren. Sinds zijn jonge jaren is hij al een radio-fanaat, maar echt veel radio-ervaring heeft hij nooit opgedaan.

Pas toen hij als stagiair van Het Avondcircus bij SLAM! binnenkwam, is de échte besmetting met het radiovirus ontstaan. En daar komt hij niet meer vanaf. Na een halfjaar stage als producer achter de schermen, kreeg hij de mogelijkheid zijn eigen programma te presenteren in de avonden en weekenden. En dat beviel wel.

‘De meest ongemakkelijke dj van Nederland’

Wat Marijn antwoordt op de vraag wat niemand van hem weet? Dat hij de meest ongemakkelijke dj van Nederland is. Naar eigen zeggen is er geen enkele Nederlandse DJ die zoveel ongemakkelijkheid uitstraalt als hij. Zolang het dan maar goed klinkt, toch?

Verder is hij Koning Photoshop. Geen enkele foto is bij Marijn veilig, of echt… De foto bij de Eiffeltoren op zijn Instagram? Fake. Het hele plein vol met toeristen? Jep, je raadt het al.

‘It Gets Better’

Er is toch een klein sprankje hoop in het hele verhaal: de track die Marijn het best omschrijft is ‘It Gets Better’ van Swedish House Mafia. Waarom? De titel zegt volgens hem wel genoeg.

Marijn Oosterveen hoor je iedere maandag t/m donderdag van 7u-10u in SLAM! Early Birds.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error