App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Familie Avicii: ‘hij kon niet meer’

Na het vreselijke nieuws van afgelopen vrijdag dat Avicii op 28-jarige leeftijd is overleden, heeft zojuist de familie van de DJ informatie naar buiten gebracht over zijn overlijden.

“Onze geliefde Tim was een zoeker, een breekbare, artistieke ziel die antwoorden zocht op existentiële vragen”, vertelt de familie in een geschreven brief. “Hij was een perfectionist die reisde en werkte op een tempo dat tot extreme stress leidde. Toen hij stopte met toeren, wilde hij een balans in zijn leven zoeken om gelukkig te worden en bezig te zijn met wat hij het liefste deed: muziek maken. Hij worstelde met gedachten over zingeving, het leven en geluk. Hij kon niet meer, hij wilde rust vinden.”

De brief is geschreven door zijn familie in Zweden. Of Avicii daadwerkelijk zelfmoord gepleegd heeft wordt hieruit niet duidelijk. Wel geeft de familie aan dat Tim het leven niet meer aan kon. “Tim was niet gemaakt voor de business waarin hij zich bevond: hij was een gevoelige jongen die van zijn fans hield, maar de spotlights liever vermeed.”

De DJ wordt door zijn vele fans geëerd deze dagen en zijn familie wordt van alle kanten gesteund met lieve berichten. Tim wilde zijn rust vinden en natuurlijk hopen wij dat hij dat gevonden heeft. Morgen zullen we tijdens SLAM! Koningsdag een ode brengen aan Avicii.