App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Flessenpost Leonie en Lisa na 9 maanden gevonden

De Rotterdamse vriendinnen Leonie en Lisa waren afgelopen jaar op vakantie op Tenerife en besloten daar een keer gebruik te maken van ouderwetse flessenpost.

Een hele tijd hoorden ze niks tot dat er dinsdag ineens allemaal berichtjes binnenkwamen. “Leonie kreeg ineens heel veel berichtjes van mensen die naar ons op zoek waren, met de vraag of we op vakantie waren geweest in Tenerife”, vertelde Lisa gisteravond tegen Jordi.

De vriendinnen hadden in de brief gevraagd of de vinder een foto wilde posten op Instagram met de hashtag #teamveelstefout, toch bleef het lange tijd stil. “We hadden het niet verwacht. We hebben het wel regelmatig gecheckt op de hashtag, maar er kwam niks”.

Negen maanden later en 5000 kilometer verder is de post dan toch eindelijk gevonden. “We hebben contact gehad met de vinders. Het zijn hele gave mensen die er een hele blog over hebben gemaakt”.

Jordi vroeg ook nog even of er plannen zijn om de flessenpost weer op te halen. “Dat zouden we wel graag willen ja, wie weet!”.

Het hele gesprek terugluisteren? Check het hieronder!

 

#teamveelstefout

Een foto die is geplaatst door Diana Alvarez (@dianajustis) op