App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

KRYDA WINNAAR PROJECT NEXT 2019

Project Next, de talentenjacht die de afgelopen tijd opzoek ging naar de nieuwe producer van 2019, is gewonnen door Kryda. De winnares, die eigenlijk Jill van Leeuwen heet, maakte de winnende track ‘Time’ en laat met haar winst drie andere finalisten achter zich. Haar productie krijgt een release op Heldeep Records. Ook zal haar track de komende tijd te horen zijn bij ons op SLAM!.

Uit ruim 150 inzendingen werden Kryda, Watro, UnRegular en Nostalgic door een vakkundige jury uitgekozen tot de vier finalisten. Zij kregen vervolgens alle tools die echte top-DJ’s ook ter beschikking hebben om een eigen track te produceren. Afgelopen maandag was de deadline en werd iedere finalist verzocht zijn of haar geproduceerde track in te leveren. Op basis van publieksstemmen en een vakkundig juryrapport is de uiteindelijke winnaar bepaald.

Tijdens Club Ondersteboven waren Oliver Heldens en de vier finalisten aanwezig voor de prijsuitreiking. Rond 21:30 uur maakte Tom en Bram bekend dat Jill van Leeuwen, zoals Kryda in het echt heet, Project Next 2019 heeft gewonnen. Oliver Heldens laat weten “Ik vind Time origineel, goed geproduceerd en catchy. Kryda laat zien dat ze op een unieke wijze gebruik heeft gemaakt van de vocal. De track zit productioneel goed in elkaar en daarom is Kryda de terechte winnaar van Project Next.”