App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Lil’ Kleine wint MTV European Music Award

Lil’ Kleine is dit jaar de winnaar van de MTV European Music Award voor Best Dutch Act! De rapper ontving deze prijs maandag avond tijdens de pre-party in The Butcher Social Club in Amsterdam. De andere genomineerden waren Chef’Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve.

Lil’ is nu automatisch ook genomineerd in de categorie Best Worldwide Act, waarin alle nationale winnaars het tegen elkaar opnemen. Tijdens de grote uitreiking zondag in Londen wordt bekend wie die award mee naar huis mag nemen.

Ook Martin Garrix maakt deze avond kans op een award. Hij kan voor de derde keer op rij de prijs in de categorie Best Electronic winnen. Hij neemt het op tegen David Guetta, Major Lazer, Calvin Harris en The Chainsmokers. Aan kop staan internationale artiesten Taylor Swift die 6 nominaties heeft, gevolgd door Shawn Mendes die er 5 binnen wist te slepen. Beide in de categorie Best Artist en Best Pop.

Als je wilt zien welke grote artiesten er zondag met een MTV EMA vandoor gaan, kan je op MTV live meekijken vanuit Londen, vanaf 21.00 uur! Check de eerste reactie van Lil’ Kleine hieronder.