Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 24 September 2021

GRANDSLAM! EN MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK - WEEK 39

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Lil Nas X - That's What I Want
Je kunt deze zanger en rapper natuurlijk kennen van zijn eerdere hits Old Town Road en Holiday. Lil Nas X heeft afgelopen week zijn debuutalbum gedropt en dat verbreekt alle records! De tracks Montero en Industry Baby waren natuurlijk al een enorm succes, dus niet zo gek dat we zijn nieuwste single Thats What I Want uitroepen tot de klapper van de week. Deze heerlijke track hoor je deze week extra vaak bij SLAM!  

 

MixMarathon Track of the Week: Solardo & Maur – Power
De track Power is nog splinternieuw, maar doet het nu al heel goed in dj-sets van onder anderen Oliver Heldens, David Guetta, Nicky Romero en Armin van Buuren. De twee Duitse producers van Solardo hebben hun krachten gebundeld met de mannen van Maur waar deze heerlijke house banger uit is ontstaan. Power is de nieuwe MixMarathon Track of the Week!  

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL