Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Zondag 14 Maart 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 12

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Rise - Lost Frequencies
Over Lost Frequencies hoeven we natuurlijk niet meer te vertellen dat hij met zijn talloze hits als Are You With Me, Like I Love You en Reality in de afgelopen jaren letterlijk miljarden streams op zijn naam heeft staan. Dat deze bescheiden Belg onlangs zijn label Armada na vijf jaar heeft verlaten om een nieuw contract te tekenen bij Sony Music is misschien nog wel nieuws voor je. Lost Frequencies is dankbaar voor de afgelopen jaren maar is toe aan een nieuwe uitdaging, liet hij weten op Instagram. Het eerste resultaat daarvan is zijn nieuwste single Rise, en wat een binnenkomer is dat! Deze heerlijke track is de GrandSLAM! van deze week!


MixMarathon Track of the Week:  Marea (We've Lost Dancing) - Fred again.. ft. The Blessed Madonna 
Hoe toepasselijk: een track over een verloren jaar zonder festivals, vrienden over de vloer, feestjes en nog zoveel meer. De Britse producer Fred again.. (Fred Gibson) besloot er samen met de Amerikaanse DJ The Blessed Madonna (Marea Stamper) een nummer over uit te brengen. Zij werd in 2016 door Mixmag uitgeroepen tot “DJ of the year”. En Fred again.. vorig jaar tot Producer of the Year in zijn thuisland. En dat is niet gek, want hij werkte onder andere mee aan hits van Rita Ora (Let You Love Me), George Ezra (Shotgun) en Ed Sheeran (I Don’t Care + Beautiful People). Marea (We've Lost Dancing) is de perfecte MixMarathon Track of the Week van dit moment, enjoy!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL