Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 9 April 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 15

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Imanbek, Sean Paul & Sofía Reyes - Dancing On Dangerous
Enrique Iglesias, Sia, Jay Sean, Clean Bandit, Dua Lipa, David Guetta… de lijst met succesvolle samenwerkingen door Sean Paul is eindeloos. Deze 48-jarige Jamaicaan telt nog voor de volle 100% mee en vandaag dropt hij z’n nieuwste single Dancing On Dangerous samen met de Kazachse hitmachine Imanbek en de Mexicaanse zangeres én actrice Sofía Reyes.  Zijn de terrassen al open? Want van deze track krijg je zin om de zon op te zoeken. Komende week extra vaak te horen op SLAM!, want het is de nieuwe GrandSLAM!.

 
MixMarathon Track of the Week: Redondo, Voost & Shells - Love Like You
Met support door ruim 100 dj’s is Love Like You van Redondo momenteel een van de populairste tracks in mixshows wereldwijd. Van Martin Garrix tot Lucas & Steve en van Don Diablo tot Afrojack, allemaal hebben ze deze track gedraaid in hun sets. Ook in onze eigen MixMarathon is deze track al diverse keren voorbij gekomen en dus roepen we ‘m met trots uit tot MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL