Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 13 Mei 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week – Week 19 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Nathan Dawe & Ella Henderson - 21 Reasons
Ze is bijna niet van de zender af te krijgen… Na successen als Hurricane met Ofenbach en Crazy What Love Can Do met David Guetta is Ella Henderson terug met een nieuwe banger. Als featuring op de track van Nathan Dawe dropt ze 21 Reasons. Met de herkenbare sample van Alex Gaudino voelt het als een trip down memory lane. Deze vrolijke vibes wil je vaker horen, dus daar zorgen wij voor!

MixMarathon track of the week: Oliver Heldens, Nile Rodgers & House Gospel Choir - I Was Made For Lovin' You
Oliver Heldens, Nile Rodgers en House Gospel Choir een match made in heaven? Volgens ons wel! Oliver Heldens brengt met deze heerlijke zomertrack de discovibes van het orginele Kiss-nummer helemaal terug, maar dan in een nieuw, funky jasje. Aangevuld door de elektrische gitaar van Nile Rodgers en afgemaakt met de krachtige, uplifting stemmen van het House Gospel Choir kan wat ons betreft die zomer beginnen… 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error