Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 6 Januari 2023

GRANDSLAM! & MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK – WEEK 2 2023

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Lay Low

Volgend jaar viert Tijs Verwest zijn 30-jarig jumbileum als dj/producer, in 1994 is hij al begonnen met muziek. Maar hij is nog lang niet klaar. Vandaag komt hij namelijk met zijn nieuwste single Lay Low die wat ons betreft helemaal de sound van nu vertegenwoordigt als een soort kruising tussen hitsuccessen zoals The Motto of Love Tonight. Daarom staat hij met recht in de spotlight deze week. En dan nog te bedenken dat zijn meest recente track 10:35 ook nog altijd als een raket gaat.

MixMarathon track of the week: Tiësto, Solarde & Poppy Baskcomb - I Can't Wait
Zelfs de MixMarathon track of the week gaat komende week... óók naar Tiësto. Waarom dan? Het nummer I Can't Wait is al een paar weken uit. De release was namelijk al op 9 december. Hoe dan ook mag hij zich vanaf nu de populairste tune onder (club) dj's wereldwijd noemen. Ook leuk; de track is een samenwerking met de Britse singer/songwriter Poppy Baskcomb én onze nieuwe MixMarathon vrienden van Solardo die sinds kort wekelijks op SLAM! te horen zijn.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error