Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 28 Mei 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 22

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Following The Sun (Monte Fino Remix) - Super-Hi & Neeka
Komende week gaat de zon eindelijk weer schijnen en krijgen we temperaturen rond de 24 graden. Een perfect moment om een GrandSLAM! uit te kiezen die jou het gevoel van een zwoele zomer geeft waarin je ontsnapt aan de hectiek van de dag: Following The Sun. Deze track is gemaakt door producers George Tizzard en Rick Parkhouse a.k.a. Super-Hi uit Engeland. De afgelopen maanden was het origineel al op de radio te horen in meerdere Europese landen en de nieuwere Monte Fino Remix roepen wij nu uit tot onze GrandSLAM!. Zonnebril op, korte broek aan en… follow the sun!


MixMarathon Track of the Week: Alone - Melsen
Kaj Melsen, a.k.a. Melsen, timmert al een aantal jaren flink aan de weg. Niet alleen is hij regelmatig in onze MixMarathon te horen met een dikke set, ook produceert hij veel muziek voor bekende DJ’s, waaronder Sam Feldt. Daarnaast brengt hij natuurlijk ook eigen tracks uit. Zijn nieuwste track heet Alone, die je vorige week al hebt kunnen horen in de SLAM! MixMarathon. Tijd om dit talent uit eigen land eens in goed de spotlight te zetten en zijn nieuwste single te bombarderen tot MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error