Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 9 Juli 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 28

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: The Kid LAROI, Justin Bieber - Stay
De Australische zanger/rapper The Kid Laroi brak eerder dit jaar wereldwijd door met zijn TikTok hit Without You. Voor zijn nieuwste track heeft hij niemand minder dan Justin Bieber geregeld voor een collab. De twee werkte eerder al samen op de track Unstable van Justins album Justice. De nieuwe samenwerking heet Stay en hoor je komende week extra vaak als GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Piero Pirupa - Everybody's Free (To Feel Good) (Deeper Purpose Remix)
Als je deze track hoort dan denk je waarschijnlijk: ‘Die ken ik!’ en dat kan goed kloppen. In 1991 scoorde de Zimbabwaanse zangeres Rozalla een grote hit met het origineel. De Italiaanse DJ/producer Piero Pirupa maakte een eigen versie van de track en daar heeft de Britse DJ/Producer Deeper Purpose een heerlijke remix van gemaakt. Je hoorde ‘m de afgelopen weken al voorbij komen in de MixMarathon en daarom konden we niet anders dan ‘m MixMarathon Track of the Week maken!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL