Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 15 Januari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 3

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Lucas & Steve - I Want It All
In oktober brachten Lucas & Steve hun debuutalbum Letters uit tijdens een waanzinnige drive-in party. Eén van de tracks die toen meteen al opviel was I Want It All. Feitje: de drop van het nummer is bij de ouders van Lucas thuis geschreven terwijl hij zat te pingelen op hun piano. Inmiddels geeft de moeder van Lucas ook pianoles aan Steve. I Want It All is een hele lekkere track en dus is het deze week de GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: James Hype & Harlee - Afraid

Onder de vaste luisteraar van de MixMarathon is James Hype al lang geen onbekende meer. De Britse dj/producer draaide al een paar keer een dikke set voor eht SLAM! Quarantaine Festival en eind vorig jaar was hij geregeld te horen tijdens het SLAM! Power Hour. Zijn laatste single met zangeres Harlee heet Afraid, is al een tijdje uit en intussen gedraaid in sets van oa. Diplo, Lucas & Steve, Joel Corry, Felix Jaehn en uiteraard James Hype himself. In zijn thuisland voegde BBC Radio 1 het nummer afgelopen week toe aan hun playlist en wij volgen door Afaid uit te roepen tot MixMarathon track of the week.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error