Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 14 Januari 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week - Week 3 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Jonas Blue ft. Why Don’t We – Don’t Wake Me Up

De GrandSLAM! gaat deze week naar de Britse Jonas Blue. Hij scoorde vorige week al een plekje op onze playlist met zijn nieuwste single 'Don't Wake Me Up'. Deze samenwerking met de Amerikaanse boyband Why Don't We viel zo in de smaak en scoorde in de week van release zoveel playlisten op Spotify, dat we hem komende week bestempelen tot onze GrandSLAM!. 'Don't Wake Me Up' is een echte radiosingle waar je vanzelf bij mee gaat zingen. Dat testen we graag uit met de nieuwste van Jonas Blue, dus je hoort hem deze week lekker vaak bij SLAM! voorbij komen!

 

MixMarathon track of the week: Öwnboss ft. Sevek – Move Your Body

Voor de MixMarathon track of the week reizen we deze week helemaal af naar Brazilië, het thuisland van Eduardo Zaniolo Apaixonado, beter bekend als Öwnboss. Zijn track 'Move Your Body' valt al een tijdje op en scoort steeds meer Spotify-playlisten. Daardoor is het één van de meest gestreamde nieuwe dancetunes van het moment. Ook binnen de dj-scene is de track niet onopgemerkt gebleven: van Martin Garrix tot Alok en van Tïësto tot Loud Luxury... meer dan 100 dj’s wereldwijd stopten het nummer al in hun sets. Daarom roepen we hem uit tot MixMarathon track of the week! 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error