Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 24 Juli 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 31

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: YouNotUs - Papa
Afgelopen jaar was hun hit ‘Narcotic’ niet weg te denken van de radio, maar vandaag komen de Duitse DJ's Tobias en Gregor met een nieuwe track: ‘Papa’. Dit keer geen remake, maar een catchy song met een stoer randje die ergens aan de stijl van Icona Pop doet denken. De vocalen op deze track zijn van de Britse zangeres Amber Van Day, die eerder al te horen was op de track ‘WTF’ van de Franse DJ Hugel. YouNotUs pakt deze week de GrandSLAM! met 'Papa'!

MixMarathon Track of the Week: Sam Feldt & VIZE - Far Away From Home
Je hoort hem iedere vrijdag in de MixMarathon: Sam Feldt. Samen met house producers VIZE heeft hij sinds een paar weken zijn nieuwe track ‘Far Away From Home’ uit. De track gaat over ver van huis zijn, maar in gedachten dichtbij zijn. Iets dat natuurlijk heel herkenbaar is voor DJ’s die veel over de wereld reizen, zoals Sam Feldt. Op 12 juni werd dit nummer voor het eerst gedraaid tijdens de SLAM! MixMarathon en na de meer niche sound van Love Regenerator is het aankomende week de beurt aan Sam Feldt & VIZE om in de spotlight te staan!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error