Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 20 Augustus 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 34

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Farruko - Pepas
Deze zanger uit Puerto Rico gaat lekker! Hij begon in 2010 met het maken van muziek en heeft sindsdien samengewerkt met o.a. Daddy Yankee, J Balvin, Jason Derulo en Alan Walker en onlangs maakte hij een track met Engrique Iglesias. Nu is het tijd om solo te gaan, waar Pepas het resultaat van is. En wat is hij lekker! Je hoor Pepas extra vaak op SLAM! want het is deze week de GrandSLAM!.


MixMarathon Track of the Week: Burns - Talamanca
De Britse DJ en producer Burns brengt een nieuwe track uit: Talamanca, vernoemd naar een strand op Ibiza. Een heerlijke track voor als we de club weer in mogen, maar tot die tijd kan je er op SLAM! van genieten want het is de nieuwe MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL