Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 4 September 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 37

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized
Een dieseltje, zo kunnen we Hypnotized van de Duitse dj Tino Piontek aka Purple Disco Machine wel omschrijven. Het nummer, gezongen door de Britse Sophie Scott van Sophie And The Giants, verscheen al in april van dit jaar. Daarna heeft het een lange reis afgelegd, maar het resultaat mag er wezen: de funky track is intussen veelvuldig te horen in onze SLAM! MixMarathon én staat momenteel in de Worldwide Top 20 van Shazam wat aangeeft dat Hypnotized op z’n minst nieuwsgierigheid wekt. Joost is fan en heeft de week van z’n leven, want we roepen ‘m uit tot onze GrandSLAM!.

MixMarathon Track Of The Week: KC Lights - Girl  
Nog maar een paar weken uit en nu al bovenaan 1001tracklists te vinden, is de zomerse track Girl van KC Lights. Een 25-jarige Schotse dj/producer die -na een opleiding in de muziek- zijn weg naar de house scene heeft gevonden met dikke support door oa. Rudimental, MK en Danny Howard als resultaat. Ook deze track dook de laatste weken al geregeld op in sets tijdens onze MixMarathon en daarom een perfect moment om Lights uit te roepen tot MixMarathon track of the week. Laat die Indian Summer maar beginnen…

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error