Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 22 Januari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 4

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Riton & Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman - Friday

Yeah, ondanks de lockdown blijft de vrijdag toch de lekkerste werkdag van de week met het weekend in het vooruitzicht. Dat vonden ook de gasten in dit filmpje. Deze clip liep uit tot een viral met behulp van TikTok. Het origineel van Friday kennen we natuurlijk van The Nightcrawlers (Push The Feeling On) uit de jaren ’90, maar de Britse dj/producer Henry Smithson aka Riton heeft dit nummer vakkundig nieuw leven in geblazen. Het gevolg; een enorme hit. Niet in de laatste plaats door kersverse influencers Mufasa & Hypeman. Friday is de track waar iedereen het over heeft en die over het internet raast, dus we roepen ‘m uit tot GrandSLAM! van de week.

MixMarathon Track of the Week (The Boom Room editie): Hot Since 82 - Rules

Deze week is de MixMarathon track of the week eventjes “vrij” en claimen we een typische The Boom Room klapper. Hot Since 82 is een van de grootste house artiesten van dit moment en heeft net zijn artiestenalbum uitgebracht. Dit is de nieuwste single die we komende week extra vaak laten horen.

Stem op The Boom Room van SLAM! voor die Gouden Radioring via deze link! 

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error