Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 23 Oktober 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 43

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Kris Kross Amsterdam, Bilal Wahib & Emma Heesters - Donderdag

Bilal Wahib had met zijn single Tigers dé zomerhit van 2020 op Spotify te pakken en
Emma Heesters is dankzij De Beste Zangers helemaal aan. Onze MixMarathon-vrienden van
Kris Kross Amsterdam zijn met ze de studio ingegaan met Donderdag als resultaat. De single kwam -hoe toepasselijk- gisteren uit en doet ergens aan een crossover r&b-plaat uit de 90's denken. Komende week kan dit vijftal vol trots over straat, want zij dragen een week lang de titel GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Armand van Helden, Riva Starr & Sharlene Hector

Dit jaar zit de Amerikaanse house-dj en producer Armand Van Helden dertig (30!) jaar in het vak. Het grote publiek kent ‘m uiteraard van hits als You Don’t Know Me (1999) en My My My (2004), maar ook de laatste jaren heeft deze vijftiger niet stilgezeten. Zijn laatste samenwerking met de Britse Riva Starr (dj/producer/eigenaar platenlabel Snatch! Records) en de eveneens Britse Sharlene Hector (singer/songwriter) heet Step It Up en was al veelvuldig te horen in onze MixMarathon de afgelopen weken. Juist daarom een uitgelezen moment om deze track nu uit te roepen tot onze MixMarathon track of the week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error