Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 4 December 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 49

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: HVME - Goosebumps

De GrandSLAM! komt deze week van een jonge Spaanse producer die zichzelf HVME noemt. Nog geen vier jaar geleden begon hij met het produceren van zijn eerste muziek en de track Goosebumps wordt nu gezien als zijn internationale doorbraak. Met dik 5 miljoen plays op Spotify per week en een vermelding in oa. Today’s Top Hits begint deze track nu echt te lopen en dus geheel terecht de GrandSLAM!. Funfact: HVME ontleende zijn naam aan de Schotse filosoof David Hume die leefde in de 18e eeuw. En let op: HVME spreek je op z’n Engels uit als “hume”.

MixMarathon Track of the Week: David Guetta, MORTEN & Lanie Gardner - Dreams

Hoewel zijn vorige single Let’s Love samen met Sia nog prima gaat, komt David Guetta vandaag weer met een nieuwe track. En zoals je hebt kunnen horen in zijn interview met Martijn La Grouw in oktober betekent een samenwerking met Morten die ándere kant van zijn muzikale spectrum: future rave. Met Dreams heeft hij zich nog aardig in weten te houden, maar de timing lijkt perfect. In oktober belandde Dreams van Fleetwood Mac -oorspronkelijk een hit in 1977 - nog opnieuw in de Amerikaanse Billboard Hot 100 chart door een viral TikTok video. De herkenning zal er bij jong én oud dus direct zijn en stiekem klinkt zangeres Lanie Gardner uit Nashville misschien nog wel beter dan Stevie Nicks in het origineel. David Guetta draagt deze week de kroon van MixMarathon track of the week

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error