Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 5 Februari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 6

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

Martin Garrix & Tove Lo - Pressure
De één noemt het experimenteel, de ander gewaagd of zelfs sexy. Feit is dat Martin Garrix met zijn nieuwste track Pressure breekt met alles wat hij hiervoor gemaakt heeft, spannend! Door de Zweedse zangeres Tove Lo aan zijn track toe te voegen hoopt Garrix ongetwijfeld internationaal te gaan, wat vast gaat lukken want wat is hij lekker! Deze track moet je een aantal keer gehoord hebben voordat hij helemaal binnenkomt, maar laat dat nou net goedkomen! Pressure is deze week namelijk de GrandSLAM! dus hoor je hem extra vaak op SLAM!.

 

Malarkey - Shackles (Praise You)
De afgelopen weken was het de meest gedraaide plaat in DJ-sets wereldwijd. Bijna 100 verschillende DJ’s, van Oliver Heldens tot Sofi Tukker en van Sam Feldt tot Madison Mars, draaiden Shackles (Praise You) in hun set. En dat snappen wij heel goed, want wat is hij goed! Daarom roepen we deze track uit tot de MixMarathon Track of the Week! Ben jij een iets oudere SLAM! luisteraar? Dan ken je ongetwijfeld het origineel van deze track uit het jaar 2000 nog wel, van het one-hit-wonder-gospelduo Mary Mary uit Amerika. De Britse House DJ Sam Butler a.k.a. Malarkey heeft hier nu zijn eigen draai aan gegeven én met succes!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL