Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Dinsdag 10 September 2019

SLAM! ONE TO WATCH SEPTEMBER: JOEL CORRY

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Afgelopen maand ging de eer naar Bazzi, maar deze maand zetten we Joel Corry in de spotlight!

Joel Corry scoorde eerder al de MixMarathon Track of The Week met zijn track 'The Parade'. Hij had de rechten echter alles behalve op orde, waardoor deze plaat overal offline werd gehaald in verband met meerdere rechtszaken. Het leuke ervan was dat de track toen al in ons systeem stond en je de track alleen nog maar bij ons hoorde. Het volk appte erop los en wij draaiden de track maar al te graag!

Een paar maanden later verscheen zijn tweede officiële plaat 'Sorry'. In Engeland wordt zijn muziek al goed ontvangen, maar nu krijgt hij deze maand een plek op ons One To Watch-erepodium. 'Sorry' staat inmiddels vijf weken op onze playlist en het was zijn tweede MixMarathon Track of The Week. Je  checkt de track hieronder!

SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error