App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Nieuw! Joris Voorn met de lekkerste techno

Feest! Je geniet nu in het weekend ook van Joris Voorn op SLAM!. Hij zal elke zaterdag avond na The Boom Room, om 00.00 uur een uur lang de lekkerste house & techno mixen voor je draaien.

Joris is één van de meest succesvolle techno dj en producer uit Nederland. In 2002 bracht hij zijn eerste muziek uit waarna hij een jaar later al werd uitgeroepen tot Nederlands talent van het jaar tijdens de Dutch DJ Awards. In 2006 stond hij op Lowlands en brengt nu al jaren grote internationale tracks uit zoals Ringo, Incident en Looks Fake Obviously. Joris Voorn is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de house & techno scene!

“Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse Spectrum radio show op SLAM!. Het is voor mij een ontzettende eer om mijn eigen show te hosten op de nationale radio in Nederland, ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik kan niet wachten om dit allemaal met jullie te delen, dus ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik”, vertelt Joris.

Beter kan je je zaterdagnacht niet inluiden toch?! Luister dus elke zaterdag- op zondagnacht van 00.00 tot 01.00 uur naar Joris Voorn!