Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Vrijdag 1 Maart 2024

500x The Boom Room op SLAM!

500 keer zweven, 500 keer raven, 500 keer wegtrekken en 500 keer tranentrekken… Op zaterdag 9 maart hoor je tussen 20:00 en 01:00 uur voor de 500ste keer The Boom Room op SLAM! en dat moet gevierd worden.

De 500ste aflevering van The Boom Room staat in het teken van de beste tracks van de afgelopen jaren en daar hebben we jou hulp bij nodig. Laat via de SLAM! App weten welke track wat jou betreft behoort tot de 500 beste tracks van de afgelopen 500 uitzendingen van The Boom Room en misschien komt hij op zaterdag 9 maart voorbij. Voor elk nummer die in de Top 500 terecht komt planten we, samen met Trees For All, een boom. The Boom Room!

Samen voor een bosrijke wereld
De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zetten we ons bij Trees for All al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Want bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allemaal. Wil je ook een boompje bijdragen aan een leefbare planeet? Plant mee!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van Mediahuis Radio B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Mediahuis Radio B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error