Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Woensdag 9 Juni 2021

7th Sunday & Harmony of Hardcore trappen festivalseizoen af!

We hebben er 1.5 jaar op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver: de aftrap van het festivalseizoen! Haal in juli de voetjes van de vloer op Harmony of Hardcore of op 7th Sunday Festival!

Harmony of Hardcore
3 & 4 juli is het zover, Harmony of Hardcore presents: Live Again Festival! Na bijna 1,5 jaar is het hoog tijd om weer the ultimate hardcore feeling te ervaren! Met 10.000 bezoekers en 6 area's belooft dit wat heel moois te worden. Onder anderen Sefa, Lady Dana, Partyraiser en The Viper maken er met jou samen een heel dik weekend van!

Het enige wat jij hoeft te doen is je kaartje te kopen (vanaf 9 juni 19:00 uur op harmonyofhardcore.nl) en max 40 uur voor het festival een coronatest te doen. De mondkapjes mogen lekker thuis gelaten worden en knuffelen mag ook weer, hoe lekker is dat!


7th Sunday Festival
Het weekend daarna, 10 & 11 juli, wordt het één groot feest voor opnieuw 10.000 bezoekers tijdens 7th Sunday Festival! Een écht festival waar iedereen kan feesten en genieten van alles wat we zo gemist hebben! 6 area's staan voor je klaar: de Mainstage, Hard Nature, Smèrrig, Herrie met Gerrie, Disco Snolly en Café De 7e Hemel.

Ook hier geldt dat je alleen nog maar een kaartje hoeft te kopen (vanaf 9 juni 19:00 uur op 7thsunday.nl) en max 40 uur van te voren een coronatest hoeft te doen. Geen mondkapjes, geen 1.5 meter afstand. Dat belooft een heel lekker weekend te worden!

7th Sunday Festival is inmiddels uitverkocht.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL