Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Woensdag 18 Oktober 2023

Global Breakthrough Award voor DJ Mau P

De Nederlandse DJ en producer Mau P heeft woensdag de Global Breakthrough Award ontvangen tijdens ADE. Na een indrukwekkende liveset in de SLAM! DJ Booth werd hij verrast door SLAM! DJ Anoûl die op zijn beurt met de award tevoorschijn kwam.

Mau P brak in een jaar tijd wereldwijd door dankzij zijn hit 'Drugs From Amsterdam'. Sinds de release in september vorig jaar telt het nummer 122 miljoen streams op Spotify. In de tussentijd werd de Nederlander door bekende namen als Calvin Harris en Swedish House Mafia gevraagd om remixen te maken van hun grootste hits. Als erkenning voor dit wereldwijde succes heeft SLAM! deze prijs dit jaar aan Mau P uitgereikt.

Mau P is geen onbekende voor SLAM!. Zijn eigen radioshow is sinds 2022 elke vrijdag- op zaterdagnacht te horen in de SLAM! MixMarathon. Ook in eigen land staan fans voor Mau P in de rij, want zijn eigen ADE-show van woensdag 18 oktober op Thuishaven was heel snel uitverkocht.

De SLAM! Global Breakthrough Award is bedoeld voor talent uit eigen land dat de internationale muziekscene verovert met een onmiskenbare bijdrage aan de elektronische muziekindustrie tot gevolg.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error