Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Donderdag 20 Augustus 2020

Nieuwe programmering SLAM!

Onze ochtendshow Early Birds krijgt een nieuwe presentator! Vanaf 31 augustus zal Martijn La Grouw zijn wekker extra vroeg zetten om samen met jou wakker te worden op SLAM!. Daarnaast zal Dimitris Kops de Middagshow gaan presenteren en samen met jou je werkdag afsluiten!

Ochtendshow
Martijn is geen onbekende van SLAM!, misschien kan je je hem nog wel herinneren. Tot eind 2017 was hij namelijk al bij ons werkzaam in diverse rollen, waaronder DJ van de middagshow. 

"Yes, dit wordt mooi!” laat een enthousiaste Martijn La Grouw weten. “Ik vind het ontzettend vet om straks weer vast onderdeel uit te maken van deze fijne club. Te gek dat ik de kans krijg om de ochtendshow van SLAM! te presenteren! Het wordt één grote, gezellige bende met de lekkerste én meeste muziek in de ochtend. Bijzijn is meemaken!"  

Middagshow
Er is meer nieuws! Dimitris Kops draagt zijn uren van 13:00 tot 16:00 uur over aan Michiel Jurrjens, en zal zelf de Middagshow van 16:00 tot 19:00 uur gaan presenteren. Dimitris sluit met jou samen je werkdag af en helpt je door de files heen! Kortom, dat belooft een gezellige boel te worden!

Club Ondersteboven
Anoûl zal tijdelijk de presentatie van Club Ondersteboven op zich nemen. Vol met de gezelligste gasten, DJ-sets en gekkigheid zoals je van ons gewend bent!

Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error