Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Donderdag 23 April 2020

SLAM! MIXMARATHON presents QUARANTAINE FESTIVAL!

Clubs zijn gesloten, festivals zijn gecanceld, de wereld zit op slot. Maar de vierkwartsmaat houd je niet tegen! SLAM! organiseert deze vrijdag voor alweer de vijfde keer het grootste virusvrije festival voor alle danceliefhebbers ter wereld met het Quarantaine Festival! Een samenwerking tussen de grootste DJ's en SLAM!.

Na vier hele vette edities gaan we het deze vrijdag gewoon nog een keer doen: het vijfde Quarantaine Festival!

Ook deze keer hebben we een aantal hele bijzondere locaties gefixt waar de DJ’s vandaan zullen komen.Zo staat Brennan Heart in een leeg Walibi en staan Mr. Belt & Wezol in de RotterTram, een restaurant in een rijdende tram in Rotterdam. Twaalf uur lang zijn er live sets te zien en te horen via SLAM!, SLAM! TV en het SLAM! Music kanaal op YouTube. Hoe tof is dat?

Het Quarantaine Festival is vanaf 12:00 uur live te volgen op YouTube en gaat door tot 0:00 uur 's nachts. Op vrijdag moet er natuurlijk gedanst worden, dus we maken van je huiskamer een quarantaineclub! Na 00:00 gaat onze reguliere MixMarathon natuurlijk gewoon verder. Dus, dance- én MixMarathon liefhebbers opgelet, ZORG DAT JE ER BIJ BENT!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error