Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Zondag 28 Augustus 2022

Win een vriendentafel bij X-Qlusive Holland!

Zin in een avondje ouderwets stampen tijdens de ultieme stamppot van Holland en Hardstyle? Dat kan! Luister naar Het Avondcircus en win!

Luister op dinsdag 30 augustus vanaf 21.00 uur naar Het Avondcircus en maak kans op tickets naar X-Qlusive Holland! En niet zomaar tickets, nee: hoor jij het hardstyle-alarm afgaan? Bel dan naar de studio en win een vriendentafel voor jou en je vrienden!

Om je alvast in de stemming te krijgen draaien Outsiders en Zany die avond een rammer van een set in de Ultieme Warm-up Mix van X-Qlusive Holland voor een gezellige voorproever. Mis dat niet!

 

De ultieme stamppot van Holland en Hardstyle
Het gezelligste hardstyle feest van het jaar is terug en groter dan ooit. Op 3 september openen de poorten van het GelreDome zich voor X-Qlusive Holland: Een Schepje Er Bovenop! Bereid je voor op de ultieme stamppot van Holland en Hardstyle, want de grootste verzameling van Dj’s, zangers en andere sfeermakers van eigen bodem staan klaar om je te voorzien van een dagje oer-Hollandse gezelligheid. Smaakt dit naar meer? Ga dan naar q-dance.com voor meer informatie, inclusief de line-up, en kaarten voor het feest.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error