Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Woensdag 28 December 2022

Win vier tickets voor de nieuwe bioscoopfilm M3GAN!

Wil jij 2023 goed beginnen met een heerlijke avond in de bioscoop? Dan hebben we goed nieuws voor je! Van 2 t/m 5 januari maak je in Het Avondcircus kans op vier tickets voor de nieuwe bioscoopfilm M3GAN. Een horrorfilm die gaat over M3GAN, een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn.

Ik wil naar M3GAN, wat moet ik doen?
Hoor jij de quote van M3GAN op SLAM!? Bel dan naar de studio! Als jij de derde beller bent, dan win je vier tickets voor de nieuwe bioscoopfilm M3GAN.

M3GAN
M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante
speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. De nieuwe bioscoopfilm M3GAN draait vanaf 5 januari alleen in de bioscoop. Meer info? Klik hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error