App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Oliver Heldens in een onderwater dj show

Oliver Heldens is een flinke uitdaging aangegaan. De dj wil dit najaar een freedive van dertig tot veertig meter maken om zo aandacht te vragen voor de vervuiling van de oceanen. “Dus zonder zuurstof, maar met één ademteug lucht”, legde hij woensdag uit in RTL Boulevard.

Oliver is al volop aan het trainen voor zijn duik in oktober. Hij krijgt daarbij hulp van wereldrecordhoudster Nanja van den Broek, die naar een diepte van 130 meter dook. “Ik vind het ontzettend gaaf”, zegt ze over Oliver. “Hij wil heel graag, is heel gemotiveerd, neemt tips makkelijk aan en heeft er heel veel zin in. Ik heb niet elke dag een dj in het water, dus dat vind ik ook al helemaal te gek.”

De dj duikt niet zomaar naar beneden. “Als ik dan onder water ben, ga ik in een soort onderwaterhuis de eerste onderwater dj show ever geven.” Oliver wil met zijn actie en bijzondere show aandacht vragen voor al het plastic dat in de oceanen wordt gedumpt. “Voordat ik hiervoor werd benaderd wist ik er helemaal niks over. Ik vind het belangrijk dat mensen er meer over te weten komen en in actie komen. Maar ik vind het vooral ook heel erg leuk om dit te gaan doen, ik heb er zin in.”

Heb jij nou altijd al een keer in het publiek willen staan terwijl deze milieu bewuste dj een feestje bouwt? Dat kan, want 27 april staat hij op SLAM! Koningsdag! Wil je daar nou bij zijn, check dan de site!