App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Ronnie Flex doet ‘Energie’ live!

Afgelopen donderdag stond Ronnie Flex in de show Bij Igmar. Je kent hem natuurlijk van ‘Drank & Drugs’, een track met Lil’ Kleine die enorm hard ging. Inmiddels heeft hij het roer omgegooid en staat met een volledige band en een bakkie gember thee op het podium.

Zijn nieuwe track ‘Energie’ gaat super lekker en is inmiddels dan ook meer dan 8 miljoen keer bekeken op YouTube! ‘Energie’ en ‘Plek Als Dit’ deed hij dan ook live in de show.

Ruzie?!
Maar voordat Ronnie achter de mic ging staan moest er nog wat worden opgehelderd. Een aantal maanden geleden heeft Joep namelijk een grap met Igmar uitgehaald. Hij liet Igmar een verse van Braz horen die Ronnie Flex nadoet en daarin de media en met name Igmar disst! Niet alleen Igmar trapte er volledig in maar ook veel luisteraars waren verbaasd waarom Ronnie zich zo zou uitlaten. Tegen het einde van de uitzending kwam de waarheid toch boven water. Het ging namelijk om de rapper Braz, die met een briljante imitatie van Ronnie de track had gemaakt. En Ronnie is niet de enige rapper die Braz kan imiteren, Dio en Lil’ Kleine behoren ook tot zijn kunnen.

Joep en Igmar boden hun excuses aan voor wat er gezegd was, maar sommige dingen zaten Ronnie toch niet helemaal lekker. De jongens hebben het bijgelegd en zijn weer cool met elkaar. Bekijk hieronder het volledige interview en ‘Energie’ live!