App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Dance 1000 Top 3 | Tom van der Weerd

3 september is het zover, dan gaat de SLAM! Dance 1000 van start! Een hele week lang, de 1000 beste dance tracks, in de mix! Om alvast in de stemming te komen zetten we de top 3 beste dance tracks ooit gemaakt van onze jocks voor je op een rijtje. Vandaag check je die van Tom!

1: Avicii – Levels
Dat deze man er niet meer is, is heel erg triest. Gelukkig draaien we zijn muziek nog regelmatig op SLAM!. Waarom ik voor ‘Levels’ heb gekozen is omdat ik kort na het overlijden van Avicii met SLAM! On Tour op een groot plein in Zwolle stond te draaien. We lieten het uit respect voor Avicii heel even stil vallen, het hele plein scheen met een lampje de lucht in en we draaiden ‘Levels’ die iedereen van A tot Z meezong. Kippenvel!

Gisteravond, lampjes voor @avicii. Bedankt Zwolle! 🙏🏻

Een bericht gedeeld door Tom van der Weerd (@tomvdweerd) op

2: David Guetta & Usher – Without You
Eén van de beste albums ooit gemaakt. Dat is eigenlijk hoe ik op deze keuze kwam. Ik heb het album nog even 3 keer geluisterd voordat ik voor Without You koos, haha! Die stem van Usher en dan die beats van David Guetta… Wat een heerlijke combinatie!

3: Martin Garrix – Animals
De track waarmee Martin Garrix doorbrak! Na deze release knokte hij zichzelf naar de wereldtop, waar ik echt heel veel bewondering voor heb. En oja, dat wij hem al vóór de release van ‘Animals’ de SLAM! DJ Talent Of The Year Award gaven ben ik gewoon erg trots op!