App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Watchlist: Mike Williams

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom kijken we bij Joost = Wakker vooruit. Op welke artiesten moeten we letten in 2017 en van wie gaan we veel horen? Je leest ’t in de SLAM! Watchlist!

Vandaag schijnen we ons licht op een groot talent en sinds 2017 onze nieuwe SLAM! collega Mike Williams! Mike is sinds kort iedere vrijdag te horen tussen 01.00 en 02.00 uur in de SLAM! MixMarathon.

Mike is een zeer muzikale jongen die op hele jonge leeftijd al achter de knoppen van een keyboard te vinden was. Op latere leeftijd volgde hij pianolessen, maar wilde liever zelf nummers bedenken, maken en spelen. Hij stopte met lessen en ging zelf aan de slag met een laptop met een versterker en oude boxen van zijn vader.

Hij leerde muziek te produceren door veel naar anderen te kijken via YouTube en deelde zijn werk hier vervolgens ook. In 2014 brak hij door met de remix van Blame. Door deze hit kreeg hij support van o.a. Oliver Heldens en Tiësto, waarna de wereld opeens aan zijn voeten lag. Hier heeft hij dankbaar gebruik van gemaakt! Vorig scoorde hij hits met Sweet & Sour, Groovy George en Take Me Down en vandaag is zijn nieuwe track Bambini uitgekomen. Gaat lekker!

Check de complete SLAM! Watchlist van 2017 hier!

Benieuwd naar de SLAM! Watchlist van 2016? Check ‘m hier!