App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Tommy Hilfiger x The Chainsmokers

Tommy Hilfiger kondigt aan dat Alex Pall en Andrew Taggart, beter bekend als The Chainsmokers het nieuwe gezicht worden voor de menswear van het kledingmerk. Het met een Grammy bekroonde duo geeft een moderne, jeugdige draai aan het merk.

“The Chainsmokers staan middenin de moderne popcultuur, en hun muziek resoneert bij een wereldwijd publiek,” stelt Tommy Hilfiger. “Ik bewonder de manier waarop ze een niche hebben opgebouwd die indie, pop, dance en hip-hop samenbrengt.”

The Chainsmokers zijn in 2012 opgericht en hebben meer dan 10 miljoen singles verkocht. Op dit moment zijn ze de op twee na meest gestreamde artiesten in de wereld.

“Net als Tommy Hilfiger hebben wij ook altijd geloofd in individualiteit en het doorbreken van gewoontes,” stellen The Chainsmokers. “Tommy baande de weg voor samenwerking tussen mode en muziek, en wij willen graag samenwerken met een merk dat zo goed past bij onze eigen artistieke aanpak en dat onze passie deelt om memorabele ervaringen voor onze fans te creëren.

Met de kracht van The Chainsmokers verwachten we veel meer van het merk te zien op festivals, concerten en anders events in 2017!