App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Uitgekomen dromen!

En we zijn van start! Vanaf vandaag zullen elke dag 3 dromen werkelijkheid worden gemaakt, zorg dus dat je de hele dag SLAM! luistert en wellicht kan jij binnenkort iets van je bucketlist afstrepen!

Check hieronder de winnaars!

Maandag 5 juni

Helikoptervlucht
We trappen af met de droom van Jip! Om dat vinkje op haar bucketlist te krijgen zoeken we de hoogte op. Jip wil namelijk heel graag een helikoptervlucht maken. Naast haar obsessie voor helikopters is het ook de enige manier om lekker tot rust te komen. Dus in samenwerking met helicopters.nl uit Hilversum gaat die droom uitkomen!

Touren met Mike Williams
Later bij Middag Martijn was het Mike die we blij mochten maken! Bovenaan zijn bucketlist staat een kijkje in het leven van een DJ. Hoe is het om zo’n hectisch leven te leiden? Die vraag kan Mike binnenkort beantwoorden! Want zijn favoriete DJ, Mike Williams nodigde hem persoonlijk uit om een dag mee te lopen!

Een bad vol rauwe eieren
En de dag werd afgesloten door de mannen van Bij Igmar die Cynthia meedeelde dat haar bucketlist droom werkelijkheid gaat worden! En dat is toch wel een hele bijzondere droom. Cynthia wil namelijk al vanaf dat ze een klein meisje was een keer in een bad vol met rauwe eieren. Ja je leest het goed, rauwe eieren! Nou dat kan natuurlijk geregeld worden, deze glibberige ervaring gunnen we haar van harte!

Dinsdag 6 juni

Rit maken in een supercar
Joost belde Andy uit Helmond vanochtend en laat zijn droom uitkomen! Hij mag rijden in zowel de Mercedes-AMG GT en de McLaren 540C, dé droomauto’s van het moment! Daarnaast stapt hij tijdens de Super Experience op Circuit Zandvoort ook in een Porsche, Formule RP1 en nog veel meer fantastische sportwagens.

Trip naar Las Vegas
Helemaal losgaan in Las Vegas met drie vriendinnen, dat stond bovenaan de bucketlist van Lisette. Nou van een goed feestje zijn we bij SLAM! ook niet vies dus Martijn stuurde Lisette en haar squad het vliegtuig in! Waar ze Vegas op zijn kop kunnen zetten, alles is geregeld dus genoeg tijd om te feesten!


Hijskraan besturen

Kirsten werkt als arts in een ziekenhuis, maar heeft als droom een hijskraan te besturen. Igmar belde haar op en vertelde dat ze als echte Bob de Bouwer een grote gele hijskraan gaat besturen! Als een kind zo blij was Kirsten, hopelijk hoeven we geen 112 te bellen als zij in actie komt…

Woensdag 7 juni

Gebankdrukt worden door Rico Verhoeven
Joost maakte deze morgen Kady heel erg blij! Kady is altijd zwaar onder de indruk van het sterke lichaam van Rico Verhoeven geweest. Nou hoe leuk is het dan als dat ze naast een ontmoeting met Rico ook door heb zal worden gebankdrukt!

Eigen track in de Stembus
Elke dag tijdens Middag Martijn wordt er een nieuwe track getest bij de luisteraars. En dat leek Bas een uitermate goede test voor één van de tracks die hij samen met 2 vrienden heeft gemaakt. Wij bieden graag kansen aan nieuwe talent en daarom ging Bas zijn wens dan ook zeker in vervulling! Nog geen uur later was er gestemd, en werd de track Tumblin’ van GMTA heel positief ontvangen door de luisteraars!

In een Mercedes G klasse rijden met DJ La Fuente
Jacky is gek op auto’s, vooral hele snelle auto’s! Met als absolute favoriet een Mercedes G klasse. Daarnaast is ze ook nog eens fan van DJ La Fuente. En komt het nou eens goed uit dat hij de passie voor snelle auto’s met Jacky deelt. Daarom was Jacky haar bucketlist droom de combinatie van La Fuente en een Mercedes G klasse, waar ze samen zo hard mogelijk in kunnen gaan scheuren.

Donderdag 8 juni

Overnachten in een luxe suite
We beginnen de dag weer met een Bucektlist droom. Vanmorgen was Tessa de gelukkige! Zij wilde namelijk altijd al een keer in een over de top, super dure en luxe suite overnachten. Zoals een echte rockster! En die droom wordt natuurlijk waar gemaakt, Joost belde haar vanmorgen met het goede nieuws!

Verkleed gaan als entertainer op een festival
De droom van Babs is om een dag lang verkleed over een festival te lopen. Hoe ze verkleed gaat maakt niet zoveel uit, als ze maar bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht kan toveren. Martijn kon vanmiddag een lach op het gezicht van Babs toveren want zij gaat samen met een professioneel entertainment bedrijf een dag verkleed rondlopen op Dreamfields Festival!

Maandag 12 juni

Op reis naar een onbekende bestemming
Op de maandagochtend is het Ilja die een droom kan doorstrepen op haar bucketlist. Zij en haar vriendin Eva zijn dol op avonturen, en willen gaan ergens naartoe waarvan ze de eindbestemming niet weten. Om zo een nieuw avontuur aan te gaan en samen dingen te ontdekken! Dus in samenwerking met SRPRS.me sturen we de twee vriendinnen op reis naar een onbekende bestemming. Wordt het nachtenlang feesten of overleven in de raarste omstandigheden? We zullen zien!

Spannende fotoshoot
Een spannende bucketlist maandagmiddag bij Martijn. Lisa wil graag een naakt fotoshoot doen als herinnering voor later, want zoals Lisa zegt: we worden allemaal ouder! Zoiets spannends kunnen we natuurlijk niet laten liggen en daarom regelde wij samen met Stijlvol Naakt dat Lisa binnenkort op de gevoelige plaat wordt vastgelegd! En natuurlijk zijn we heel benieuwd naar het resultaat…

Een minuut gratis winkelen
Jurre had bovenaan zijn bucketlist staan om een keer een minuut gratis te winkelen. 60 seconden lang alles pakken wat je pakken kan, wie wil dat nou niet? Jordi Warners belde Jurre met het goede nieuws dat hij binnenkort een vinkje op zijn bucketlist mag zetten, hij gaat een minuut gratis winkelen bij Jumbo!

Dinsdag 13 juni

High worden in een luchtballon
Buhran wilde voor zijn bucketlist de hoogte in, letterlijk en figuurlijk. Hij wilde namelijk niets liever dan high worden in een luchtballon! Vanmorgen werd hij wakker gebeld om hem te verassen, want dat gaat natuurlijk geregeld worden!

Koe rijden
Ja je leest het goed, koe rijden! Pien heeft jarenlang aan paardrijden gedaan en bovenaan haar bucketlist stond om ooit een keer op een koe te mogen rijden. Martijn belde Pien op om haar te vertellen dat haar droom binnenkort gaat uitkomen. Dankzij SLAM! en Animalverhuur.nl mag zij binnenkort op een koe gaan rijden!

Backstage met Nervo bij Ushuaia Ibiza
Angel is al heel lang fan van de dames van Nervo en daarnaast wil ze graag een keer naar Ibiza om de Ushuaia te bezoeken. 1+1 = 2 en dus regelde wij dat Angel binnenkort naar Ibiza vliegt om daar backstage te feesten met Nervo. Jordi belde met Angel die het goede nieuws van Nervo zelf te horen kreeg in een persoonlijke boodschap!

Woensdag 14 juni

Gezamenlijke tattoo laten zetten
We beginnen de dag met Iris. Zij en haar nicht hebben een hele goede band en denken al jaren over een gezamenlijke tattoo. Op die manier wordt de band tussen hun vereeuwigd. Natuurlijk gaat deze droom werkelijkheid worden! Dankzij SLAM! en ArtCastle Tattoo krijgen ze een super mooie tattoo!

Graffiti spuiten
Tess wilde altijd al eens die kick ervaren van het spuiten van graffiti. Midden in de nacht op een verlaten treinstandplaats is misschien toch niet zo’n heel goed idee. Dus gaat Tess samen met een professionele graffiti/street art artiest van The Hague Street Art een hele vette piece zetten. We zijn super benieuwd naar de uitkomst!

Meet & Greet met Armin van Buuren
Armin van Buuren heeft miljoenen fans over de hele wereld en dat zijn niet alleen jongeren. Ook de oma (85) van Michiel is een hele grote fan en zij wil Armin graag een keer ontmoeten. Michiel stuurde de bucketlist van zijn oma in en werd teruggebeld door Jordi. De oma van Michiel gaat Armin van Buuren binnenkort ontmoeten op het hoofdkantoor van Armada!

Donderdag 15 juni

In een tank rijden
Vanmorgen belden we met Jeroen, die op dit moment in Nieuw-Zeeland is. Hij wil namelijk altijd als een in een tank rijden. “Lijkt me geweldig om in zo’n beest van een machine te rijden”, aldus Jeroen. En dat gaat binnenkort dan ook zeker gebeuren, kijken hoeveel kracht zo’n tank nou echt heeft!

Naar je werk in een Rolls Royce
Bovenaan de bucketlist van Pascal staat dat hij graag een keer in een Rolls Royce naar zijn werk wil worden gebracht. Op zijn werk wordt Pascal altijd vergeleken met Jordan Belfort (de hoofdpersoon uit The Wolf Of Wallstreet) en daar past natuurlijk wel luxe vervoer bij. Daarnaast is Rolls Royce ook nog eens zijn favoriete automerk. Wij regelde dat Pascal door een eigen chauffeur naar zijn werk wordt gebracht in een echte Rolls Royce Phantom, hoe vet is dat?!

Reis naar het Noorderlicht
De laatste bucketlist droom die we deze editie laten uitkomen is die van Aurora. Haar naam komt van Aurora Borealis oftewel het Noorderlicht en dan is het natuurlijk wel vet om dat fenomeen ooit een keer in het echt te zien. En dat gaat gebeuren, Jordi belde Aurora op en vertelde haar dat zij binnenkort het Noorderlicht mag gaan bekijken!