App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De vakantietips van Evi Hanssen

Vandaag begint de vakantiebeurs en daarmee voor veel mensen de vakantiestress. Waar moeten we heen deze zomer?! Dat vroeg Joost vanochtend aan 3 Op Reis presentatrice Evi Hanssen.

Volgens Evi is Denenmarken dit jaar een hele populaire vakantiebestemming die dichtbij Nederland ligt . “Je hebt daar natuurlijk Kopenhagen dat super hip is, maar je hebt ook Aarhus. Dat is de tweede stad van Denemarken en dat is ook heel hip, tof en trendy. Het is de culturele hoofdstad van 2017 maar het is vreselijk duur”.

Een wat goedkopere optie is Brugge. “Het is niet ver weg, het is in België dus je kunt gewoon Nederlands praten en het is gewoon een hele mooie middeleeuwse stad. Als je echt niet ver weg wil en je wil in Nederland blijven dan zou ik naar Rotterdam gaan.”

De ultieme bestemming op dit moment zijn de Azoren, een Portugese eilandengroep. “Dat is nog in Europa, ongeveer 2 à 3 uur vliegen. Als je niet zo’n grote avonturier bent maar je wil toch op avontuur dan zijn de Azoren de perfecte bestemming. Je hebt daar heel mooi weer, lekkere wijn, goed eten, het is goedkoop en het is heel erg tropisch”.

Het gesprek met Evi gemist? Luister het hieronder terug!