App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win tickets voor Dreamfields!

Ben je klaar voor een feestje? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zaterdag 7 juli 2018 is het in Lathum tijd voor de achtste editie van Dreamfields festival!

Het festival heeft maar liefst zes prachtige stages met meer dan 100 DJ’s en artiesten. Onder anderen Nicky Romero, Lost Frequencies, Lucas & Steve, Lil’ Kleine en de hardstyle act Gunz For Hire zijn erbij en wij kunnen regelen dat jij er ook bij bent!

Ik wil die tickets voor Dreamfields winnen, wat moet ik doen?
Om tickets te scoren voor Dreamfields luister je van maandag 28 t/m donderdag 31 mei naar Club Ondersteboven. Heb jij de studio geappt en kom je in de uitzending? Dan win je sowieso één ticket! Maar het is natuurlijk véél leuker om met een groep vrienden te gaan. Bel in de uitzending drie vrienden op, en voor elke vriend die zijn telefoon opneemt krijg je nog een ticket! Ga jij voor die vier tickets?

Lukt het jou niet om in de uitzending te komen? Niet getreurd! Via Facebook én Instagram maak je ook nog kans op tickets, dus hou dit de hele week goed in de gaten!

Dreamfields Festival
Het jaarlijks uitverkochte Dreamfields festival wordt zaterdag 7 juli 2018 voor de 8e keer gehouden op Recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum.  De bekendste artiesten zijn onder anderen wereldster Nicky Romero; de Belgische hitmachine Lost Frequencies, die dit jaar als hoogste nieuwe binnenkomer de DJ Mag Top 100 binnen kwam op plek 26; de Nederlandse rijzende sterren Lucas & Steve, wiens muziek je dagelijks op de radio hoort; Rapper Lil Kleine, en de wereldberoemde hardstyle act Gunz For Hire. Check de volledige line-up nu op www.Dreamfields.nl

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!