App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

WTF: Op dit festival zijn alle bezoekers naakt!

Nederland staat bekend om haar grote DJ’s, artiesten en vooral de tofste festivals, maar het Milkshake festival eind juli spant toch wel de kroon.

Laat je kleding maar thuis want de organisatie is druk op zoek naar nudisten. Het festival krijgt namelijk dit jaar een speciale ‘Nude Zone’ waar iedereen in zijn geboortepak kan genieten van de tofste muziek. En het gekste is nog dat je buiten deze ‘Nude Zone’ ook naakt rond mag lopen zonder dat je word weggestuurd.

‘We vinden het geweldig om onze gasten positief te prikke(le)n en zichzelf te laten ontwikkelen door middel van nieuwe ervaringen. Nudisten zijn ook een minderheidsgroep die het extra beetje aandacht waard zijn’, vertelt organisator Marieke Samalla.

Niets moet, alles mag’ is het luidende motto. Milkshake Festival groeide vorig jaar uit tot een tweedaags dance-festijn. Veel eerder dit jaar werd er al aangegeven dat er bij de catering op het terrein veel meer vegetarisch eten op het menu zal staan. Het vegavoer schoot niet bij iedereen het juiste keelgat in, of de nudistenoproep wel positieve reacties zal krijgen moeten we nog maar afwachten..

Check hier de oproep: