App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit is de line-up van de SLAM! MixMarathon XXL

Ga knallend het jaar uit met de SLAM! MixMarathon XXL!

Wil jij knallend het jaar afsluiten? Dan moet je rondom de feestdagen bij SLAM! zijn! Van 27 december t/m Oudjaarsdag geniet je bij ons van de lekkerste sets van het afgelopen jaar tijdens de SLAM! MixMarathon XXL. Van Kris Kross Amsterdam tot Armin van Buuren en van La Fuente tot David Guetta, alles komt voorbij! Kortom, wil jij 2018 éxtra lekker afsluiten, dan moet je vanaf 27 december bij SLAM! zijn!

Bekijk hieronder de line-up van de SLAM! MixMarathon XXL:


De SLAM! MixMarathon XXL is powered by Jump XL Trampoline Parks
Extreme fun. Maximum excitement. Dat is waar Jump XL Trampoline Parks voor staat. Jumping is bij ons serious business. Meer dan aaneengeschakelde trampolines: bij ons gaat het een stap verder! Bestorm als een échte Ninja Warrior het parcours, spring van de Jump Tower en heb altijd een zachte landing op onze Big Air Bag of kom in shape tijdens de fitness lessen.*

Wist je dat je tijdens het springen veel endorfine aanmaakt? Dat is het stofje dat je een gelukkig gevoel geeft. Dat maakt trampolinespringen een activiteit waar je fit én vrolijk van wordt! Kortom, de perfecte locatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of een familiedag. Van jong tot oud: Let yourself go!

Fit. Fun. Freedom. 100% adrenaline guarantee! Check het dichtstbijzijnde park hier!

*Elk Jump XL park biedt een andere mix van attracties