Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Maandag 14 Oktober 2019

LUISTER TIJDENS ADE NAAR DE SLAM! MIXMARATHON XXL

Het is oktober, en dat betekent maar één ding voor alle dance liefhebbers: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur! Bijna een week lang staat Amsterdam op zijn kop en reist de hele wereld af naar ons kikkerlandje voor ADE 2019.

Het Amsterdam Dance Event volg je uiteraard bij SLAM!. Van woensdag 16 oktober tot en met zaterdag 19 oktober zenden we 80 uur lang de vetste sets uit tijdens de SLAM! MixMarathon XXL. Maar dat is nog niet alles, meer dan 100 DJ’s en artiesten komen die sets live bij ons in de studio draaien! En nee, niet onze gewone radiostudio, want voor het ADE verhuizen we die week naar een speciale locatie en maken we vijf dagen lang LIVE radio vanuit Amsterdam! Ideaal om lekker in de stemming te komen voor je gaat feesten!

Woon je niet in Amsterdam of heb je geen tickets kunnen fixen voor je favoriete artiesten? Dan ben je bij SLAM! aan het juiste adres. Wij brengen ADE naar jou toe! Naast dat je de beste DJ’s en de vetste muziek hoort op de radio kan je ons ook live volgen via SLAM! TV en YouTube. Mocht je die zender niet in je TV abonnement hebben dan hebben we goed nieuws, want bij Caiway, Delta, KPN en Ziggo is SLAM! TV deze maand voor iedereen te zien!

Check hieronder de line-up

Q-Factory 
Q-Factory lanceert de ‘Factory Of Dance’! Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober ontvangt Q de allergrootste EDM DJ’s ter wereld. Dag en nacht ben je in Q-Factory op het juiste adres voor alles op het gebied van dance muziek en entertainment. Met academies, conferenties, gaming area’s, business area’s en natuurlijk 5 nachten met de grootste namen pakt Q-Factory ook dit jaar weer groots uit met toppers als Bassjackers, Firebeatz, W&W, La Fuente, Lucas & Steve, Dannic, Ben Liebrand en enkele hele speciale special guests. De creme de la creme, de absolute top van de EDM scene zie je tijdens ADE in Q. Check q-factory-amsterdam.nl.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error